Zwier (1+) in Utrecht – uitverkocht

www.kindermuziekweek.nl/

De Nederlandse muzieksector bundelt haar krachten om een gezamenlijke droom te realiseren: een landelijke, jaarlijks terugkerende Kindermuziekweek. Een dikke week doordrénkt van muziek voor kinderen, die net zo’n begrip moet worden als de Kinderboekenweek.

Voortaan is in de eerste week van april heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met concerten en voorstellingen overal in het land kan ieder kind van live muziek genieten, zowel op school, en het kinderdagverblijf als in het theater, de muziekschool en concertzaal. Natuurlijk is Muziekvoorstelling.nl van de partij om ook de allerkleinsten tijdens deze week te laten genieten van muziek!

Op zaterdag 7 april, om 10.00 uur, spelen we de muziekvoorstelling Zwier (1+) in de Cereolfabriek te Utrecht. Meer informatie en reserveren via mede-organisator Het Wilde Westen.

In Zwier stap je met vijf muzikanten in een muzikale zweefmolen: de wervelende klanken tillen je op en draaien je rond. In de geborgenheid van een kring trekt een elegante wals aan je voorbij, golven sierlijke melodieën heen en weer en veranderen de muzikanten in een zoemende bromtol of een schurende draaideur… Zwier is een luchtig spel van gulle klanken en bewegingen. Een muzikale ode aan zwieren!

Voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot-)ouders