Dag van de Muziekvoorstelling

Voor programmeurs van jeugd- en schoolvoorstellingen.

Ben je op zoek naar voorstellingen waarin live gespeelde muziek een hoofdrol speelt? Kom dan op medio oktober/november naar alweer de vijfde editie van de Dag van de Muziekvoorstelling in Utrecht!

De Dag van de Muziekvoorstelling is een initiatief van Frisse Oren in samenwerking met diverse andere (muziek)gezelschappen. Net als voorgaande jaren mag je een rijk gevuld en zeer afwisselend programma verwachten vol voorstellingen die in hun geheel worden gespeeld in bijzijn van de beoogde doelgroep.

Muziek in de Hoofdrol
Tijdens de Dag van de Muziekvoorstelling vind je enkel nieuwe voorstellingen met muziek in de hoofdrol. De muziek wordt live gespeeld, de musici treden veelal op de voorgrond en bij sommige voorstellingen spelen ze dicht op de huid van het jonge publiek.
De meeste voorstellingen zijn tekstloos (Language No Problem) en dus bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor anderstalige basisscholen, internationale programmeurs en het speciaal onderwijs.

Locatie
De Dag van de Muziekvoorstelling wordt georganiseerd door Frisse Oren in nauwe samenwerking met Het Wilde Westen, het culturele hart van de Utrechtse wijken Lombok en Oog in Al. Sinds twee jaar huist deze wijkgerichte organisatie in de Cereolfabriek, een voormalig fabrieksgebouw dat verbouwd is tot o.a. een Logo HWWsfeervol kunstencentrum met een moderne theaterzaal. We zijn blij dat we hier op deze dag te gast mogen zijn en dat Het Wilde Westen er ook nog eens voor zorgt dat de zalen ook met kinderen gevuld zullen zijn!

Datum voor 2021
De Dag van de Muziekvoorstelling 2021 vindt plaats medio oktober/november. De precieze datum wordt op tijd bekend gemaakt Vanaf september 2021 is het mogelijk om je aan te melden.

Vanwege de verwachte belangstelling en de beperkte capaciteit kunnen wij in eerste instantie 1 persoon per organisatie verwelkomen. Dit om zo veel mogelijk organisaties de kans te geven om deze dag te bezoeken. Het is mogelijk om een tweede persoon aan te melden. Of er een plek is voor deze tweede aanmelding kunnen wij vanaf 5 november laten weten.

We hopen u weer in Utrecht te mogen begroeten!

Een hartelijke groet namens alle deelnemende gezelschappen,

Anneke Wensink
Frisse Oren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren