Dag van de Muziekvoorstelling

Dag van de Muziekvoorstelling: 10 januari 2023

De inschrijving voor de Dag van de Muziekvoorstelling 2023 op 10 januari a.s. is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Mocht u op de reservelijst geplaatst willen worden, schrijf dan een email aan: info@frisseoren.nl

Hopelijk zien we elkaar de volgende keer!

Voor programmeurs van jeugd- en schoolvoorstellingen. Let op: nieuwe datum!

Let op: Door omstandigheden hebben wij moeten besluiten onze jaarlijkse presentatiedag, de Dag van de Muziekvoorstelling, te verplaatsen naar 10 januari 2023. Ben je op zoek naar voorstellingen waarin live gespeelde muziek een hoofdrol speelt? Kom dan op 10 januari 2023 naar alweer de zesde editie van de Dag van de Muziekvoorstelling in Utrecht!

Meld je hier aan!

De Dag van de Muziekvoorstelling is een initiatief van Frisse Oren in samenwerking met diverse andere (muziek)gezelschappen. Net als voorgaande jaren mag je een rijk gevuld en zeer afwisselend programma verwachten vol voorstellingen die in hun geheel worden gespeeld in bijzijn van de beoogde doelgroep.

Voor wie?
De Dag van de Muziekvoorstelling wordt speciaal georganiseerd voor programmeurs van jeugd- en schoolvoorstellingen. Heb je om andere redenen belangstelling om de Dag van de Muziekvoorstelling te bezoeken? Neem dan contact op via info@frisseoren.nl.

Muziek in de Hoofdrol
Tijdens de Dag van de Muziekvoorstelling vind je enkel nieuwe voorstellingen met muziek in de hoofdrol. De muziek wordt live gespeeld, de musici treden veelal op de voorgrond en bij sommige voorstellingen spelen ze dicht op de huid van het jonge publiek.
De meeste voorstellingen zijn tekstloos (Language No Problem) en dus bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor anderstalige basisscholen, internationale programmeurs en het speciaal onderwijs.

Programma
Just press Play (4+) – But What About
Luna (3+) – Frisse Oren
Boutje van de Rommelberg (6+) – Epos Ensemble
HEBBES (4+) – Frisse Oren & WIRWAR producties, presentatie
Wiegeling (0,5+) – Frisse Oren, presentatie
Luister, de Nacht… (6+) – Rosa Ensemble
Puinbal (7+) – Sounds like juggling

Locatie
De Dag van de Muziekvoorstelling wordt georganiseerd door Frisse Oren in nauwe samenwerking met Het Wilde Westen, het culturele hart van de Utrechtse wijken Lombok en Oog in Al. Sinds twee jaar huist deze wijkgerichte organisatie in de Cereolfabriek, een voormalig fabrieksgebouw dat verbouwd is tot o.a. een sfeervol kunstencentrum met een moderne theaterzaal. We zijn blij dat we hier op deze dag te gast mogen zijn en dat Het Wilde Westen er ook nog eens voor zorgt dat de zalen ook met kinderen gevuld zullen zijn!

Aantal deelnemers per organisatie
De Dag van de Muziekvoorstelling biedt plaats voor maximaal 2 personen van dezelfde organisatie.

We hopen je op 10 januari in Utrecht te mogen begroeten!

Een hartelijke groet namens alle deelnemende gezelschappen,

Anneke Wensink
Frisse Oren