Dag van de Muziekvoorstelling

Dag van de Muziekvoorstelling: 2 november 2023

Ben je op zoek naar voorstellingen waarin live gespeelde muziek een hoofdrol speelt? Kom dan op donderdag 2 november 2023 naar alweer de zevende editie van de Dag van de Muziekvoorstelling in Utrecht.

Meld je hier aan!

De Dag van de Muziekvoorstelling is een initiatief van Frisse Oren in samenwerking met diverse andere (muziek)gezelschappen. Net als voorgaande jaren mag je een rijk gevuld en zeer afwisselend programma verwachten vol voorstellingen die in hun geheel worden gespeeld in bijzijn van de beoogde doelgroep.

Voor wie?
De Dag van de Muziekvoorstelling wordt speciaal georganiseerd voor programmeurs van jeugd- en schoolvoorstellingen. Heb je om andere redenen belangstelling om de Dag van de Muziekvoorstelling te bezoeken? Neem dan contact op via info@frisseoren.nl.

Muziek in de Hoofdrol
Tijdens de Dag van de Muziekvoorstelling vind je enkel nieuwe voorstellingen met muziek in de hoofdrol. De muziek wordt live gespeeld, de musici treden veelal op de voorgrond en bij sommige voorstellingen spelen ze dicht op de huid van het jonge publiek.

De meeste voorstellingen zijn tekstloos (Language No Problem) en bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor anderstalige basisscholen, internationale programmeurs en het speciaal onderwijs.

Programma

* Wiegeling (0,5 t/m 18 maanden), Frisse Oren

* De rijke Bramenplukker 6+, Frank Groothof en ensemble SPRANK

* The New Bird of Peace 3+, Maya Felixbrodt & Shaia Feldman

* Don Quichot en Sacha Pancha 8+, BOVEN WATER Muziektheater

Locatie
De Dag van de Muziekvoorstelling wordt georganiseerd door Frisse Oren in nauwe samenwerking met Het Wilde Westen, het culturele hart van de Utrechtse wijken Lombok en Oog in Al. Sinds twee jaar huist deze wijkgerichte organisatie in de Cereolfabriek, een voormalig fabrieksgebouw dat verbouwd is tot o.a. een sfeervol kunstencentrum met een moderne theaterzaal. We zijn blij dat we hier op deze dag te gast mogen zijn en dat Het Wilde Westen er ook nog eens voor zorgt dat de zalen ook met kinderen gevuld zullen zijn!

Aantal deelnemers per organisatie
De Dag van de Muziekvoorstelling biedt plaats voor maximaal 2 personen van dezelfde organisatie.

We hopen je op 2 november in Utrecht te mogen begroeten!

Een hartelijke groet namens alle deelnemende gezelschappen,

 

Anneke Wensink
Frisse Oren