Wat niemand weet in reprise

Voor iedereen van 5 jaar en ouder

”Dat het zou gaan regenen en regenen en dat er een Grote Vloed zou komen, was voor de mensen een geheim. Behalve voor Noach. En Noach bouwde een boot.”

Tonke Dragt schreef voor de Kinderboekenweek 2007 het prentenboekje Wat niemand weet, geïnspireerd op het fascinerende verhaal van Noach en de Ark. Ze voorzag het verhaal van verrassende nieuwe wendingen. Door de nadruk te leggen op het universele karakter van het verhaal kunnen kinderen en volwassen met willekeurig welke levensovertuiging zich er mee kunnen identificeren.

Reprise
Wat niemand weet was tussen 14 december 2008 en eind mei 2010 maar liefst 164 keer te zien in onder meer: Concertgebouw De Doelen, Muziekcentrum Vredenburg, het Grachtenfestival, Concertgebouw De Vereeniging, Odeon de Spiegel, Muziekgebouw aan het IJ en De Oosterpoort. Daarnaast is de voorstelling veelvuldig als schoolvoorstelling (voor de groepen 3 en 4) uitgevoerd. Op verzoek van Concertgebouw De Doelen en TivoliVredenburg is de voorstelling in 2015 weer nieuw leven in geblazen.

Deze voorstelling is zodoende (beperkt) beschikbaar in januari, februari en maart 2017.

Wat niemand weet is een co-productie van Koperkwintet KWIVR en Muziekcentrum De Toonzaal.

Lees hier meer over de voorstelling.